Huom! pckauppa.fi osoite on vain selailuun.. Jos haluat tilata sinun pitää mennä osoitteeseen https://devc.cromsoft.com tai mobiili appiin!

Paikallinen IT Yrityksenne

Tarjoamme yli 20 vuoden osaamisen IT (B2B) yritysmaailmasta huolloista laitteista ja niiden asennuksista  erinomaisella logistisella sijainnilla,  hyvillä aukioloajoilla kustannustehokkaasti

About Us

🖥️ Tervetuloa PC-Kauppa PCK Tietokoneliikkeeseen! 🖥️

Laaja Valikoima Teknologiaa – Kaikki Tietokoneista Tarvikkeisiin!

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista tietokoneliikettä? PC-Kauppa PCK on täällä tarjoamassa laadukasta tekniikkaa ja palvelua kaikkiin tarpeisiisi.

🔥 Laaja Tuotevalikoima: Olipa kyseessä tehokas tietokone, kannettava, pelikone tai muu laite, meillä on ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Tarjoamme myös laadukkaat lisävarusteet ja komponentit.

⚙️ Ammattitaitoinen Henkilökunta: Olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kokenut henkilökuntamme neuvoo ja opastaa sinua kaikissa teknologiaan liittyvissä kysymyksissä.

🛠️ Huolto ja Korjaus: Tarvitsetko huoltoa tai korjausta? Älä huoli, olemme valmiina auttamaan. Asiantuntevat teknikkomme huoltavat ja korjaavat laitteesi nopeasti ja luotettavasti.

🔴 Kilpailukykyiset Hinnat: Tarjoamme laadukasta teknologiaa kilpailukykyiseen hintaan. Meidän avullamme saat huippuluokan laitteet ja tarvikkeet erittäin edullisesti.

 

Tule vierailemaan PC-Kauppa PCK liikkeessä ja tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme!

Osoite: PC-Kauppa PCK Aukioloajat: Ma-Pe klo 10-18, La suljettu

Lisätietoja osoitteesta https://pckauppa.fi tai soita numeroon 0405495360. 

PC-Kauppa PCK.

(1887638-5)

https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/pckauppa+pck/18876385

 

Kannettavien korjaus / Työasemien Korjaus

Virusten ja haitta ohjelmien poisto

Tietojen palautus ja varmistukset

LAN WAN Verkkosuunnittelu

Pilvipalvelut

Tietoturva

IT Asiantuntijaa

Vuoden kokemus

Tyyytyväistä yritysasiakasta